Fuktig och kåt

min fina håriga fittaHallå alla sköna sexnjutare här har ni en kåt tjej som söker en het kille för sköna stunder i sängen. Jag ser helt okej ut, är väl inte värsta snyggingen men jag är absolut inte ful, har väl ett vanligt utseende som inte sticker ut speciellt.

Jag vill träffa killar som är schysta och seriösa, jag har inga direkta krav på dej mer än att du ska tilltala mej, hur du ser ut på ytan är inte det viktigaste, jag måste synka med killen då är det så mycket mer än ytan som räknas.

Jag är inte intresserad av dej som bara vill ses och knulla och sen ses vi inte fler gånger. Därför vill jag att vi lär känna varandra först, lite iallafall, så jag kommer inte att ge dej min kropp de första tre gångerna vi ses, bara så du vet det. Som du nog förstått är det en kk jag behöver, en kille som jag synkar ihop med och som jag kan vara kompis med. Får väl se om du finns här??

1 svar på ”Fuktig och kåt”

  1. Hej Fjäril
    Efter jag läst din annons, så vill jag gärna träffa dig för en fika på stan. Om du tycker att vi kan synka, så bygger vi vidare och ser vart de bär
    Gillar vad jag läst, så nu är det upp till dig 🙂
    Eric

    Svara

Lämna en kommentar