Gift kvinna söker

gift kvinna sökerGift kvinna söker en älskare bredvid mitt äktenskap. Min man och jag har inget sexliv längre och jag står inte ut att vara utan sex. Därför vill jag träffa en man för diskreta sköna möten. Vi ses hemma hos dej, på hotell eller ute i naturen när värmen är här. Om du också är upptagen så får vi lösa det på nåt sätt. Det finns tusen möjligheter, tex. i bilen, ute i naturen, vandrarhem, hotell osv.

Allt måste ske diskret, vi måste smyga, ingen får veta, inga av mina vänner och inga av dina vänner. Det bästa är om du också är i en relation men inget krav. Det som är viktigt är att vi trivs i varandras sällskap och har det skönt och kan lita på varandra gällande vårt sköna vänsterprassel.

Ni som inte tycker om otrohet och gillar att en gift kvinna söker en hemlig älskare. Era kommentarer och vad ni tycker är inget jag bryr mej om, så de åsikterna kan ni behålla för er själva. Att folk ska lägga sej i andras liv och försöka påtala vad jag ska göra och inte göra, det är verkligen inte er sak. Ni andra, ni som förstår och framförallt om du vill bli min hemliga älskare, hör av dej. Hoppas vi ses! Kram.

 

10 tankar på “Gift kvinna söker”

 1. 19 årig kåt kille som har en dröm att få ligge med en “milf” eller bara en äldre kvinna! 😉
  För mer info kontakta mig så får vi se vart det leder! 🙂

 2. Hej
  Jag är i ett förhållande och vill ha lite extra i livet. Vad sägs om att börja maila sedan får vi se om vi kommer överrens.
  Maila mig på

 3. Hej där,
  Jag är, jag är en 20 årig grabb som vill gärna träffa dig. Blir jävligt kåt när jag läser din text.
  Under hela sommaren kommer jag att vara ledig, skulle vilja spenderar den med dig.

  Jag väntar på ditt svar, hör av dig

 4. Hej, jag skulle vara väldigt sugen att träffa dig och mysa lite, maila mig gärna så kan vi kanske ses puss

Lämna en kommentar