Gift mogen kvinna söker hemlig älskare

jag naken mogen och kåtJag är en gift mogen kvinna som på detta sätt söker en hemlig älskare. Min man och jag har inte sex mer än varannan månad och jag klarar mej inte på det. Därför hoppas jag det finns någon härlig diskret man som kan tillfredsställa mej.

Vi kan av naturliga skäl inte ses hemma hos mej så det är ett krav att jag kan komma hem till dej. Jag har ganska lätt att komma ifrån, både på dagtid och kvällstid. Vissa helger kan funka också!

Vi måste vara 200% diskreta och jag ser helst att du också har någon, blir enklare så. Välutrustade män attraherar mej speciellt och utseendet är bara ytan så visst, ett snyggt yttre är bra men inte nåt som är viktigt. Sommartid kan jag mycket väl tänka mej att vi ses ute i naturen, helt underbart. Din ålder är helt ointressant!

8 tankar på “Gift mogen kvinna söker hemlig älskare”

  1. Hej DU Glada!Känner igen frustrationen…Men på varje problem så finns en tänkbar lösning…!
    Jag är en Otämjd Stenbock…Var uthållig! Men då det var ett tag sedan så kanske VI skulle kolla det…?Kan du tämja mig..??Är bosatt i Stockholm…Kram Klubban

  2. Hej!
    Vill gärna träffas och känna om kemin stämmer. Är gift men har ingen sexuell relation. Bor på Västkusten. Bor du i närheten så hör gärna av dig!
    Kram

  3. Hej! Är intresserad av att bli din hemliga älskare! Är i en liknande sits och måste vara diskret. Maila mej om det är intressant så börjar vi där..puzz

Lämna en kommentar