Hallå alla fräscha killar här finns en fräsch singeltjej

Hallå alla fräscha killar här finns en fräsch singeltjejHär finns en fräsch och snygg tjej som absolut inte har problem med att hitta killar men detta är ju lite spännande. Jag vill träffa en kille som jag kan va polare med, vi kan festa ihop och hitta på annat kul tillsammans.

Vi ska inte bli ihopa och bli ett par, då blir det bara krångligt och jobbigt, det pallar jag inte. Sen gillar jag självklart sex, det fattar du nog när jag söker kille här, men det är inte enbart därför jag skriver här.

Jag är ung (18+), jag är snygg, jag är pigg på galna upptåg och vill hitta en likasinnad kille här. Du är max 35 bast och minst 20 bast!

4 svar på ”Hallå alla fräscha killar här finns en fräsch singeltjej”

  1. Jag är med på vad du menar. De är ju lite spännande å träffa någon här. Båda vet ju vad detta är för forum. De är ju fördel för dig, för du får ju chansen å söka efter någon som du leter efter å vill ha. Du är ju tydlig med vad du är ute efter. Jag tänker precis som du. Jag vill inte heller ha något fast. Ska kunna göra roliga saker utan å vara fast i ett förhållande och behöva tänka på de. Jag gillar å hitta på roliga å knasiga saker utan hämningar, de är jag absolut med på! Skriv tillbax vett ja

    Svara

Lämna en kommentar