Het blondin ställer upp på det mesta

jag blond och sexig

Tjenare alla kåta killar här har ni en kåt blondin som ställer upp på det mesta. Du undrar kanske varför jag skriver så? Jag vill prova på precis allt som har med sex och njutning att göra. Jag har knullat en del men jag har inte provat så mycket mer än vanlig sex och nu är jag redo för att prova nya saker.

Jag har inte svårt att hitta killar men eftersom jag vill prova på allt så kör jag en sexannons istället så får jag det jag söker efter. Jag är nyfiken och inte någon fegis men det innebär inte att jag gör nåt som jag inte gillar. Därför måste du respektera om jag säger nej, detta vill jag inte göra.

Jag gillar lite hårdare tag men aldrig fått prova på det fullt ut så det är en sak jag absolut måste få prova. Kiss och bajs lekar går helt bort, det är för fan bara äckligt. Men annars är jag nyfiken och öppen för det mesta. Din ålder, tja, gillar inte gamla gubbar så alla över typ 50 går bort, om du inte är riktigt ungdomlig förståss. Kyss o smek!

8 tankar på “Het blondin ställer upp på det mesta”

  1. hej, är en man på 32 år som är sugen att träffas, mysa och om allt stämmer, fylla dig och dina fantasier. gillar mycket inom sex och låter stundens hetta se vart allt leder men mycket kontakt med smek, kyssar, slick, sug och sköna stunder ser jag fram emot. vart i landet bor du? jag bor på västkusten men älskar att resa.

    smek, slick och hångel, M.

  2. Tja är nog yngst här men är nog kåtast och sugen på vad du vill 😉 skriv ett mejl vetja … om jag duger altså :/

  3. Hej kille på 18 år kanske är lite för ung vad vet jag?skulle vilja träffas och ha lite kul . Om du är intresserad så kan du ju maila mig ;)!!

  4. Vilken härlig annons! Skulle vilja ge dig mycket av det sköna!Hoppas du hör av dig! från en som gillar att göra det länge o skönt!

Lämna en kommentar