Het tjej vill träffa spännande killar utan krav

Het tjej vill träffa spännande killar utan kravTjenare, här finns en het tjej som är på jakt efter spännande killar som vill träffas helt kravlöst. Alltså, jag har dejtat en del men alla jag har dejtat blir så jävla seriösa och vill bli tillsammans. Och det vill inte jag, jag vill inte ha någon pojkvän, jag vill vara singel och slippa ta hänsyn till någon. Visst, om Mr. Right dyker upp säger jag inte nej men det verkar inte som han finns, åtminstone inte i min närhet.

Kravlösa träffar, sköna stunder, busiga stunder och mycket knull är det jag är på jakt efter. Du måste vara spännande, du får inte vara en kille som gör allt jag säger, det blir lixom ingen spänning då. Och viktigast av allt, du får absolut inte ställa några krav på mej, det får mej att slå bakut och det vill jag inte.

Jag ser oförskämt bra ut och har ett självförtroende som är på topp. Jag vill helst att du ska se bra ut också, iallafall i mina ögon. Hur du ska se ut för att tilltala mej, det vet jag faktiskt inte förrän vi står öga mot öga. Visst ger ett foto en aning men det är mer än så, jag är alltså ingen ytlig tjej. Även om många tror det när dom ser mej. Träffas helst direkt utan allt för mycket svammel på nätet, men bild är ett krav innan vi ses!

1 tanke på “Het tjej vill träffa spännande killar utan krav”

  1. wooow tour body is very hot sexy many hope sleep with me juste one night.iam from morroco and like make hot sexy with you.Côme to visite me soon.

Lämna en kommentar