Jag behöver egentligen inte göra detta

Jag behöver egentligen inte göra det här, att annonsera efter en älskare alltså. Jag är en tjej på 25 år och jag ser bra ut och har en sexig kropp som de flesta killar tänder på. Saken är den att jag har tröttnat på killar som sätter sin egen njutning framför min, trött på krogsvängen. Jag söker dej som älskar kvinnor och som är en vilding i sängen som inte nöjer sej med slentrianaktig sex och lek mellan lakanen.

Om du tror du är den jag vill ha så hör av dej, berätta lite om vad du gillar och vad du vill göra så hoppas jag att den perfekte älskaren finns här och att vi kommer att träffas i verkligheten. Mailvänner söker jag inte och jag vill träffas ganska snart efter att tycke uppstått, ja så mycket tycke som kan uppstå när man inte står face to face. Vi bytter bilder när vi fått kontakt, jag vill inte lägga ut en bild på mej här!

4 svar på ”Jag behöver egentligen inte göra detta”

  1. Jag är en snygg erfaren kille på 46 år som verkligen njuter och blir kåt av göra tjejen kåt! Vill att båda ska känna njutning och gärna nå orgasm. Älskar att ge och ta emot oralt. Tycker om att köpa fina underkläder till min partner och tar gärna med nån skön sexleksak till sängen. Vill njuta många ggr per vecka med min sexpartner.

    Svara

Lämna en kommentar