Jag söker en mogen man för regelbundna träffar

Hej där! Jag är en kvinna i mogen ålder, men inte lastgammal som söker en mogen man. Jag är i behov av en ren KK och vill gärna ha en stadig sådan. Eftersom jag har det yrket jag har och är i en speciell position så måste du vara en pålitlig person och absolut diskret. Jag vill inte berätta så mycket mer om det här och nu men gör det kanske sen när eller om vi träffas och påbörjar något.

sköker en mogen manJag kan inte bara inleda något öppet och min situation gör att jag inte heller kan gå ut och söka upp någon. Därför tror jag att det är jag kanske kan hitta mannen jag söker, värt att göra ett försök. Som sagt så är det viktigt för mig att du är en mogen och klok person som givetvis är ensamstående. Du ska vara en passionerad man och hittar du och jag kemin så kommer det att bli lyckat.

Jag ser bra ut, är väldigt fräsch och het av mig! Du ska vara mån om ditt yttre och hålla dig fräsch men sen om du är vältränad eller inte spelar mindre roll. För mig är kemin mellan oss viktigare än något annat. Hur och var vi ska ses måste vi komma överens om när vi har talats vid några gånger.

Allt det praktiska tar vi sen och hittar jag rätt man här så tror jag att vi kan lösa det mesta, jag vill bara ha seriösa svar! Inga upptagna män, inga unga killar och ingen som inte motsvarar mina förväntningar, dvs LÄS texten ovan! Men stämmer det och du känner igen dig i min text, så tveka inte!

Lämna en kommentar