Kärlek passion och sköna lustar

jag riktigt sexigHallå där! Här har ni en tjej som tröttnat på det hårda singellivet. Visst har jag haft kul, festat och partajat massor och allt sånt. Men nu är jag så otroligt trött på det. Har försökt att hitta nån trevlig kille att lära känna och kanske utveckla till nåt mer.

Men det verkar helt omöjligt, dom flesta är bara ute efter o sätta på mej och sen inte mer. Jag vet inte varför det är så, kanske för att jag ser ganska bra ut så ingen tar mej på allvar??? Jag vet faktiskt inte.

Hur som helst, jag är så trött på singellivet, nu vill jag stadga mej, bli kär och ha massor med passion och passionerad sex och snuskigt skön sex, en bästa vän att prata om allt med. Någon att hitta på kul saker med, någon som lyssnar på mej när jag är glad, ledsen, arg. Nån att höra ihop med och vara nära. Jag saknar det så otroligt mycket och nu är jag mer än redo att stadga mej.

Nu är det inte så att jag är desperat på nåt sätt, allt ska kännas rätt om jag ska typ gå vidare. Men det är svårt att hitta den rätte men nånstans måste man börja så jag börjar här. Du tycker kanske det är lite mysko att jag skriver min kontaktannons på en erotisk blogg.

Men det är inte så mysko, jag gillar sex och för att ett förhållande ska funka måste killen också göra det 😉 Vi ses över en fika eller en lunch och snackar lite och ser om vi vill ses igen. Det är kul att dejta även om det inte klickar. Jag väntar och längtar!!

3 tankar på “Kärlek passion och sköna lustar”

  1. Hej tjejen,du ser verkligen fräsch ut, dej skulle jag vilja
    få kontakt med! Jag är en lång,smärt,fräsch man,
    hör av dig så snackar vi p,tfn kram!

  2. Hej var finns du och jag blev lite intresserd när jag läst din annons…jag finns lite utanför bäckefors i dalsland om du vet va det ligger?är uppväxt i göteborg men ursprungligen från indien….är utbildad kock o massör…
    Är trevlig ärlig seriös och precis som du så är jag trött på singel livet..så söker en trevlig seriös ärlig mysig kåt kvinna som oxså är redo att stadga sej….kan skicka kort om du får intresse för mej….jag hoppas iaf…kram så länge

Lämna en kommentar