Kåt singeltjej vill ha lite mys nån helg nu snart

kåt singeltjejHär finns jag, en kåt singeltjej som är sugen på lite mys en helg, kanske tom. en hel helg, det får vi se. Vi kan ses på fredagseftermiddagen eller kvällen och sen får vi se om du stannar över eller åker hem. Låter det som nåt intressant? Är så trött på att springa på krogen varje helg även om jag har kul. Det börjar bli enformigt och det hade varit najs att träffa någon och bara mysa. Har inga problem med att hitta killar på krogen, men det blir sällan mys då hehe.

Är singel som sagt, saknar inte sexet så mycket för det kan jag få typ när jag vill. Men myset före och efter det saknar jag, blir ju sällan så mycket mys med krogragg som sagt. Nu låter det som om jag knullar runt en massa, det gör jag INTE men jag skulle kunna om jag velat. Men nu vill jag ha lite mys och pys, självklart sex också, det är så svårt att säga nej till det hehehehe.

Jag gillar fräscha killar som är från 20 och uppåt, men max 40 får du vara, äldre än så, tja, lite för gubbigt för min smak. Gillar killar som håller sej i form, så du får gärna vara vältränad. Kukstorleken måste vara typ medel eller större. jag ser bra ut, goa stora tuttar, en trång fitta och en liten men sexig rumpa. Ses vi? Kram från kåt singeltjej <3.

1 tanke på “Kåt singeltjej vill ha lite mys nån helg nu snart”

Lämna en kommentar