Kåt tjej söker en kille eller ett par!

jag naken och kåt

Tjaaa! Jag är en seriös tjej som söker lite härliga sexäventyr med en skön kille eller ett par, jag är bi så ni vet Jag är inte så intresserad av att skaffa vänner, iallafall inte just nu. Så om du söker en chattvän, mailvän eller nåt annat så är jag inte intresserad!

Just nu vill jag bara ha skön härlig vild sex och spiller ingen tid på annat. Sommaren gör att jag är extra kåt och det är jag nog inte ensam om. Sommaren går mot sitt slut tyvärr och den mörka vintern är snart här, då vill jag inte ligga ensam i sängen.

Jag har gärna lite busig sex ute i det fria någonstans men även inomhus såklart. Är även öppen för att gå på sexklubb eller ha sex på flera hemma hos någon. En skön sexträff helt okomplicerat, finns det någon som vill ses IRL ganska snart? Det är så skönt att ha en kk, inga krav eller prat om känslor och sånt. Singellivet är härligt och jag njuter i fulla drag. Det lär nog dröja tills jag vill ha en pojkvän, men man vet aldrig vad framtiden har planerat, tur är väl det haha.

Jag är en trevlig och social tjej som är spontan, oblyg och lever i övrigt ett ordnat liv. Mitt sexbehov är ganska stort så därför hoppas jag på att du eller ni som svarar också har ett sexbehov som är lite högre än normalt. Jag kan ses både på dagtid och kvällarna eftersom jag har ett flexibelt jobb och själv sköter mina arbetstider och så.

Om möjligt vill jag helst ses hemma hos dej/er men om det inte är möjligt kan vi ses hemma hos mej. Först vill jag ses på en offentlig plats innan vi går vidare och ett foto är såklart ett krav innan vi ses. Vi ses snart!

11 tankar på “Kåt tjej söker en kille eller ett par!”

 1. Jag är en skön seriös trevlig kille från Arboga, trivs med livet och söker nått spännande i livet, vem vet.
  jag är mycket intresserad av vidare kontakt med dig, någon att lära känna 😉

  hör gärna av dig nu snarast, hoppas jag på iallafall såklart, tar chansen, borde du också göra o ge det en chans.

  Svara
 2. hej

  i love ur photo ,you seems cool

  jag är masseur och älskar sex och prova nya things, lets team up and har no shy sex
  kontakt mig

  Mvh

  Svara
 3. Hej..

  Vi är ett ungt iranska par som är seriösa och har stadigt liv men är ute after lite äventyr o om det blir lyckat man kan fortsätta äventyret..men inget krav …hör av dig intresserad..hoppas på ett svar

  Svara
 4. Hej dig!
  Jag vill inte skriva så mycket, jag är 38 årig kille gift och längtar av skön sexlive
  Mitt mejl är ******
  Hör av dig om du intresserad!

  Med vänliga hälsningar
  Walle

  Svara
 5. hej, jag är mycket intresserad av vidare kontakt med dig, någon att lära känna 😉
  Jag är en skön seriös trevlig kille från sthlm, trivs med livet och söker nått spännande i livet, vem vet.

  hör gärna av dig nu snarast, hoppas jag på iallafall såklart, tar chansen, borde du också göra o ge det en chans , hoho
  MVH D

  Svara
  • Hej vi är ett par(hon27/han38) som skulle vilja testa en ung tjej, kanske som en överraskning för henne som är binyfiken. Hon är gärna undergiven.

   Svara

Lämna en kommentar