Finns här någon fräsch sexlärare?

Finns här någon fräsch sexlärare?

Här finns en tjej som är ganska ung men har faktiskt passerat 20 och lite till och jag söker en sexlärare. Grejen är den, jag har haft sex men inte alls mycket, jag är rätt blyg så det är därför jag inte haft så mycket sex. Jag kan lite men absolut inte mycket och därför undrar jag om här finns en fräsch sexlärare som vill hjälpa mej?

Asså, du MÅSTE vara fräsch, jag går verkligen INTE igång på gamla äckliga snuskgubbar!!! Så därför får du inte va över 40 år, ja inte för du är gubbe om du är över 40, men jag vill inte träffa dej om du är äldre, got it?!?!?! Sen är jag blyg så du måste styra allt annars kommer ja inte att våga haha.

Nu är det så att jag inte bor ensam utan bor hemma hos päronen. Det är lixom litta svårt att ses hos maj som du nog fattar. Jag vill träffas hemma hos dej eller om du fixar hotellrum till oss. Just nu har jag inget jobb och pluggar inte så jag kan träffas lite när som helst. Puzzz

3 tankar på “Finns här någon fräsch sexlärare?”

 1. hej, jag är mycket intresserad av vidare kontakt med dig, någon att lära känna 😉
  Jag är en skön seriös trevlig kille från Arboga, trivs med livet och söker nått spännande i livet, vem vet.

  hör gärna av dig nu snarast, hoppas jag på iallafall såklart, tar chansen, borde du också göra o ge det en chans , hoho
  MVH

  Svara
 2. Hej kära du! Jag är mycket erfaren och kan lära dig njuta av din kropp tillsammans med en man.
  Finns du i Uppsala-trakten skulle det vara lätt att vi ses och lär känna varandra. Och vi tar allt i den takt som passar dig bäst!

  Svara

Lämna en kommentar