MILF söker nån att leka med

jag mogen och kåtMilf söker nån yngre kille att leka med. Men är jag en Milf fast jag är 50+? Eller är jag en mogen kvinna utan rätt att kallas Milf??? Ja jag vet inte, men en sak vet jag. Det är att jag behöver en ung toyboy att leka med, du är min leksak och vi har skön sex och inget mer. Sen vad jag kallas för det spelar inte någon roll tycker jag, eller vad säger du?

Kanske kan vi ta en fika eller så också, men inte mer. Jag har varken tid eller intresse att bli kompis (mer än knullkompis) om du förstår vad jag menar. Jag kommer gärna hem till dej men om det inte går kan vi ses hemma hos mej. Jag ser bra ut trots min ålder, tycker jag själv, vad tycker du? Jag är nöjd som sagt och mitt självförtroende är på topp!

Du är ung, minst 18 år och max 35 år. Du är ren, fräsch och luktar gott, sen hur du är utrustad och ser ut spelar inte så stor roll. Vi ska inte bli ett par, vi ska leka, busa och njuta tillsammans, varken mer eller mindre. Då spelar ytan inte så stor roll, så länge kemin stämmer.

Skriv till mej, jag väntar och längtar.

11 tankar på “MILF söker nån att leka med”

  1. Hej, ung och fräsch 19 åring som skulle vara väldigt sugen på en het MILF som dig, hör gärna av dig

  2. Hej jag är en ung 18 åring som alltid drömt om att sätta på en milf . hör gärna av dig så får vi se vart det leder 🙂

  3. Ung kille söker äldre älskare! Du är verkligen MILF och ni är allra vackrast. Jag har aldrig riktigt hört om begreppet “toyboy” förut men kan väll ana vad det har för innebörd…jag ställer upp. Finns att kontakta på . Ifall det plingar i inboxen kommer jag dö av spänning. Riktigt förväntasfull nu, det kanske blir en trevlig sommar 🙂

Lämna en kommentar