MILF söker yngre

milf söker yngreHär har du en sexig MILF som söker yngre förmågor. Jag är kåt som få och jag älskar att visa upp mej och nu vill jag träffa en yngre kille som tittar på mej när jag tillfredsställer mej med händerna, fingrarna och dildon. Du får bara titta på mej, du får visa din uppskattning genom att smeka dej själv.

Om vi har sex, det bestämmer jag men vi börjar med att njuta av att se på varandra. Jag har gjort det en gång tidigare och det är sååå njutbart. Skynda dej och skriv, jag är otålig och riktigt kåt.

Det är som sagt yngre förmågor som jag söker, för att få en hint om din ålder tror jag att du är nånstans mellan 20 och uppåt 25-30 år. Jag ser gärna att vi träffas mer än en gång om vi har bra kemi. Regelbundna sexträffar är helt rätt om du frågar mej, det blir så bra sex när man lärt känna varandra sexuellt. Det är viktigt att vi är 100% diskreta, ingen mer än du och jag får veta om våra möten! Varken du eller jag får ställa några krav, vi tar allt som det kommer, helt kravlöst, förstått?!

6 tankar på “MILF söker yngre”

  1. 23 år o äldre erfarna milfar säger .an ju aldrig nej till. Bor i skåne men är så klart körbar om hon bor en bit iväg

  2. Självklart ska man få göra det som man njuter av. Det här låter spännande och nytt för mig men vänder inte för det! Ung kille är jag och ler också när jag fantiserar om hur det här går till. Vill gärna prata vidare via email så hör av dig på om du behöver en åskådare. Hoppas och väntar spänt på om det kommer något i inboxen i framtiden! Kram

Lämna en kommentar