Mörkhyad tjej söker KK

jag naken och kåtJag är en mörkhyad tjej som söker en kk att träffa lite ibland, typ när lusten faller på (ofta alltså hehe). Jag har bott i sverige sen jag var bebis så jag är väl svensk fast jag är mörk i hyn. Jag har en sexig kropp om jag själv får säga det, sen om du håller med är en annan sak. Jag har haft en kk tidigare men han träffade en tjej och blev kär så vi ses inte mer. Därför är jag på jakt efter en ny skön kk.

Jag vill ha en kk som vill ses ganska ofta, som precis som jag har ett stort behov av sex. Om vi kommer bra överens och trivs i varandras sällskap hade det varit kul att nångång hitta på nåt tillsammans, alltså utöver sex då. Men det får vi se, vi tar det som det kommer.

Lite krav har jag på dej, din kuk är minst medelstor, helst helrakad, du är snäll och omtänksam och är mellan 20-35 år. Du och jag ska inte bli ett par, vi ska bara njuta av varandra. Jag har varken tid eller lust att ge mej in i nåt parförhållande. Bara så vi har det klart redan innan vi ses!

9 tankar på “Mörkhyad tjej söker KK”

 1. hej
  jag är 25 år letar inte efter nåt speciellt . Vill nuta va livet
  är singel är öppen för det mesta vill testa nya sakr
  jag skulle vilja träffa dig =)

 2. Du ser helt unnderbar ut på bilderna, speciellt dina bröst!
  jag är en kille på 20 som är född i sverige med irlänsk bakgrund, min kuk är 20 cm och jag är också ute efter ha en KK och orkar ha mycket sex

 3. Hej! Jag är en kåt kille på 20 år med en ganska stor kuk som gärna skulle vilja tillfredställa dig!
  Hör av dig till min mejl :

 4. Hej!

  Det du skriver verkar väldig intressant å du låter som helt underbar å go tjej 🙂 Nu kommer den biten. Var bor du?

  Du kan svara den fråga på min mail som är

  Hoppas du svarar.

  Kram å smek 😉

Lämna en kommentar