Mullig tjej vill träffa en mullig mysig kille

Mullig tjej vill träffa en mullig mysig killeJag är en mullig tjej och jag har försökt hitta en seriös kille tidigare men misslyckats, jag fattar inte varför jag inte hittar nån. Jag är söt men jag är lite mullig och som person är jag snäll och lite busig.

Killarna som har skrivit till mej tidigare har varit så fega, de flesta fegar ur precis innan vi ska ses. Och innan dess har vi pratat mycket och länge online.

Så nu är det snabba träffar som gäller, pallar inte sitta och skriva online i evigheter innan vi ses face to face, blir bara bortkastad tid om du fegar ur. Gillar du en mullig söt tjej och du är seriös och redo att träffas så hör av dej! Ni andra kan låta bli att svara, jag gillar inte fegisar.

Du är framåt och kan ta för dej och jag gillar komplimanger om dom är ärliga. Jag är mej själv, inte konstgjord på något sätt, var dej själv du också så kommer det att gå bra. Är du lite mullig (inte fet) så är det bara ett plus! Mjuka kramar från mej till dej!

5 tankar på “Mullig tjej vill träffa en mullig mysig kille”

  1. Hej jag är 24 jag vill leka roll spel kom och hämta upp mig i Uppsala så kör vi roll spel,
    Jag vill slicka dej jag har liten kuk så om de är problem så kan vi knulla varan med dubbla dildos åh vad jag vill slicka ditt anus puss hör av dej

    Svara
  2. Hej, är rak på och intresserad av en “mullig” tjej. Är inte typen som fegar ut snarare tvärtom. Hör gärna av dig!

    Svara

Lämna en kommentar