Myshelg du och jag???

jag mys sugen

Vill träffa nån mysig kille som vill mysa en hel helg, bara vara hemma och göra ingenting. Bara mysa och ha det skönt, utan några förpliktelser o sånt. För jag är singel och ska fortsätta vara det men det hade varit riktigt mysigt och bara mysa en hel helg. Ligga i sängen och gosa och kanske ringa efter hämtmat och bara vara! Är så mysigt att krypa under täcket nu när det är kallt och rått ute. Nån mer som vill??

Killar minst 20 och max 30 kan svara, ni andra, sorry jag är inte intresserad! För att jag ska kunna mysa med nån måste kemin mellan oss stämma, därför ses vi en gång innan myshelgen för att checka av kemin. Nu är det inte sex jag söker men om allt stämmer så blir det säkert sex. Men om vi inte attraheras sexuellt så funkar det fint att bara mysa, vad säger du? Vill du ses och mysa en hel helg??

5 svar på ”Myshelg du och jag???”

 1. HEJ! 🙂

  Är en kille på 26 år, jobbar som bartender/modell, vältränad, 184 lång, blont hår och blå ögon.

  Jag har MYCKET höga krav på kvinnor. Detta vill säga redan nu. Det kan jag ha också, då jag vet själv hur bra jag faktiskt ser ut. Därför duger endast det bästa för mig. Men jag är villig att ge dig en chans.

  Svara gärna till min mail. Jag kommer att svara om jag tycker du låter intressant. Annars vet du att du har blivit ratad och behöver icke göra dig mer besvär.

  Svara
 2. Hej! Mys är härligt och inte låter ditt förslag helt fel. Har du inte funnit någon mysman än är jag kvar, promenerandes i snön och väntar på att ett mail.

  mvh!

  Svara

Lämna en kommentar