Nu måste jag prova att sexdejta på nätet

knulla mej bakifrånTjenare, har hört polarna snacka om att dom sexdejtar på nätet och jag har blivit nyfiken. Det verkar vara spännande och verkligen upphetsande. Härligt att snacka med en kille som precis som jag är kåt jämt.

Kanske börjar vi skriva lite, sen chattar vi och när vi är mogna för det så startar vi webcammen. Nån webcamsex blir det inte, tilltalar mej inte ett dugg, bara så du vet! Ska jag ha sex så ska det vara i verkligheten, annars får det va.

Jag är lite över 20 och faktiskt tänkte jag dejta runt lite för att hitta den perfekte killen, som är lika kåt som jag är hehe. För alla killar snackar ju vitt och brett om hur kåta dom jämt är, upp till bevis nu hehehe. Inom sex gillar jag det som är vanligt, jag har faktiskt inte provat något udda och annorlunda men med rätt kille är jag öppen för att testa nytt. Tja, vi snackar mer i chatten puzzzzzzzzzzz.

3 tankar på “Nu måste jag prova att sexdejta på nätet”

  1. Hej,
    Jag är väl en gentleman vid 18 års åldern som har både stil och klass. Jag är fortfarande i oskuld och söker också efter den rätta. Kan du vara den?

    PS. Jag är alltid kåt. 😉

    Svara
  2. Är det någon som är lika kåt jämt som du så är det nog jag är rätt ung men ändå kåtast 😉 mejla om jag duger:)

    Svara

Lämna en kommentar