Nyfiken på dominanta killar

Jag är en tjej som länge varit nyfiken på dominanta killar, helst ska du vara dominant både i och utanför sängen. Jag har aldrig provat detta i sängen men är så väldigt nyfiken på det, har bara typ fått en dask på stjärten och det är så skönt. Som person är jag väldigt vek och det brukar alltid vara kompisarna som bestämmer och jag bara hänger med.

Hur långt jag vill gå vet jag inte för jag har ju inte provat detta men du respekterar när jag säger nej och allt sånt, vi börjar försiktigt och utökar efterhand. Just nu är jag inte intresserad av nåt mer än vänskap och sköna stunder, detsamma gäller dej, ditt civilstånd är helt ointressant för mej. Jag bor i centrala stockholm och där bör du också bo, eller iallafall i närheten för jag vill träffas mer än en gång! Hör av dej, bestäm över mej mmmmm.

2 svar på ”Nyfiken på dominanta killar”

  1. Jag är en dominant kvinna som söker en undergiven tjej jag är dominant i och utanför sex är både maskulin o feminin i sätt älskar att dominera hålla fast smiska lättare stryptag tribbing bestämma och använda strapon på dig. Hör av dig

    Svara

Lämna en kommentar