Oblyg man sökes av oblyg kvinna

jag visar fittan i närbild

Vill du köra in kuken i mina båda hål? Vill du slicka min fitta och kanske även nr2? Ja just, jag kanske var för vulgär för att tilltala dej? Men nu är det så att det är sån jag är, varken mer eller mindre. Jag är varken blyg eller tyst, utan kan prata en del och gör det som faller mej in utan att bry mej så mycket om vad andra tycker, jag är mej själv helt enkelt. Testa, det är helt underbart hehe.

Hur som helst, lite mer seriöst nu då. Jag letar efter en KK, har precis dumpat min förra KK, tröttnade på honom. Dels hade vi varit KKs länge och sen hade han inte tid att ses så ofta pga. nytt jobb och sånt. Därför söker jag en ny KK här, nån som tål en framåt, oblyg kvinna som ibland pratar dirty! Vi hörs mer på chatten, där kan jag berätta lite om mej själv och du om dej osv. Pussar och kramar.

13 tankar på “Oblyg man sökes av oblyg kvinna”

 1. Hej, jag älskar det jag ser och läser. Jag är nog den menst oblygsamma personen jag vet och jag kan göra allt du vill. Hör gärna av dig//mvh

  Svara
 2. hej, är en man på 32 år som känner mig sprängkåt och hungrig dig. gillar mycket inom sex och låter stundens hetta se vart allt leder men mycket kontakt med smek, kyssar, slick, sug och sköna stunder ser jag fram emot. vart i landet bor du? jag bor på västkusten men älskar att resa.

  smek och hångel, M.

  Svara
 3. Hej kille på 18 år kanske är lite för ung vad vet jag? skulle vilja träffas och ha lite kul . Gillar att köra den i tvåan men även fittan vill även prova lite olika positioner Om du är intresserad så kan du ju maila mig;)

  Svara
 4. Tja 😉
  Allt bra ??
  Riktigt inbjudande bild ;-P
  Man blir ju sugen å borra ner ansiktet och slicka å naffsa hejvillt ;-D

  Svara
 5. Hej!
  Är en 22 årig lång kille som
  Bor i malmö och är lätt sugen på att ta dig i alla hål du har 😉
  Hör av dig

  Svara

Lämna en kommentar