Seriösa killar var finns ni????

jag får fittan slickadTjenare, asså var finns alla seriösa killar som inte bara snackar en massa skit???? Jag tycker det är mest snack och ingen verkstad, skryter och skränar och hur jäkla bra dom är och att dom verkligen vill träffas. Men sen när det blir dags att träffas, tja, då har dom tusen ursäkter, den ena dummare än den andra. Men nu är jag positiv och tror att jag bara haft otur och gör ett nytt försök!

Jag gillar spontana killar som har mycket humor, helst samma torra humor som jag har hahaha. Jag söker sex i alla former utom wet och annat sånt äckligt. Nåt jag bara älskar är facesitting, jag sitter på ditt ansikte och du slickar min fitta, så om du svarar måste du bara gilla det, inte bara göra det för att jag vill det, du ska verkligen gilla det.

Annars behöver jag mycket kuk, pallar du ett par timmars sex är det ett plus, men det funkar att vila mellan omgångarna också. Din kukstorlek är oviktig, desto viktigare är att din tunga vet hur en kvinnas kropp ska slickas. Sex är det jag söker som sagt, men även vänskap är jag öppen för, nåt mer än det, nej tack! Kravlösa träffar för maximal njutning för oss båda, endast singelkillar är av intresse i åldern 25 o upp till 42 år. Tjingeling goding!

3 tankar på “Seriösa killar var finns ni????”

Lämna en kommentar