Singeltjej söker vänner eller nåt *ler*

singeltjejHallå! Jag är en trevlig singeltjej. Jag har några få nära vänner men jag vill träffa lite nya vänner, nya bekantskaper, det är alltid trevligt. Vänner kan man aldrig få för många av sägs det. Jag har ingen aning om vad jag söker, jag tror inte det går att veta förrän man träffats i verkligheten. Visst kan man få en viss vägledning genom att chatta och skicka bilder till varandra och allt sånt.

Jag gillar sex väldigt mycket annars hade jag inte skrivit en sexannons och även om man är vänner så kan man ha sex. Varför inte njuta av livets goda när man träffar på nån som man tänder på, vore dumt att inte göra det. Håller du inte med mej?? Känner vi att vi båda blir nyfikna och vill veta mer om varandra så kan vi träffas på en trevlig dejt och se hur allt känns i verkligheten när vi inte kan gömma oss bakom datorskärmen. Hur gammal du är, hur du ser ut, vad du jobbar med och hur ditt liv ser ut är i nuläget inte alls intressant. Jag ser hellre till insidan än till det yttre, jag avskyr ytliga människor, tänk vad dom ytliga missar mycket. Inte bara inom sexens underbara värld utan i livet i övrigt också.

Skriv till mej så får vi se vad som händer, jag har ett öppet sinne och är inte rädd för att prova nya saker. Vi ses, hoppas jag!

6 tankar på “Singeltjej söker vänner eller nåt *ler*”

 1. Hej, Magnus heter jag och är 23 år. Jag bor i centrala Stockholm och som du letar efter någon att ha lite rolig med ! Hör av dig om du vill veta mer.

  Svara
 2. Om du bor i närheten av Göteborg så hade jag järna velat chatta lite med dig innan vi träffas irl om allt går bra.
  är mitt mejl så det är bara att skicka ett mejl om du är intresserade.

  Svara
 3. Hej! Du verkar vara en mysig tjej, lär gärna känna dig bätte! Själv är ja 29 år å nyfiken på att träffa nya människor. Hör gärna av dig!

  Svara

Lämna en kommentar