Singeltjej vill träffa en kille för mys och inget mer

Singeltjej vill träffa en kille för mys och inget merHej svejs här finns en trevlig singeltjej som är singel sen ett tag tillbaka och visst trivs jag, men det är något som fattas. Jag vill träffa en kille som har lust att träffas lite då och då, ibland kanske även över en helg.

Jag vill mysa och ha det fint, så som man har i ett fast förhållande, men jag vill inte ha något fast förhållande, men jag vill ha myset och det härliga men inte vardagen. Fattar du va jag menar?

Känner du som jag och gillar du vad du ser så hör av dej! Du är en kille som är kring 25-35 år, singel, spontan, ärlig, snygg, drogfri, skötsam och gärna rökfri, ja en vanlig kille med andra ord. Det måste klicka mellan oss, inte för kärlek men för vänskapen om du förstår vad jag menar. Hoppas du finns!!

4 tankar på “Singeltjej vill träffa en kille för mys och inget mer”

  1. Förstår dig helt. Du vill ha myset å hänget man har i ett förhållande, men inte känna dig låst, utan du vill vara fri sen när helgen är slut å leva som vanligt igen. Man ska träffa för man vill de, utan några som helst krav på att man ska ha något fast. Delar din åsikt tillfullo. De är faktiskt så jag vill ha det. Man träffas för man vill de, å har de trevligt å mysigt å så de är bra med det.

    Svara
  2. Hej!

    Jag är en ärlig kille som också tycker det är viktigt med vänskap också om det ska fungera. Skulle du vilja skriva lite och se ifall det skulle klicka så hör av dig!

    Svara

Lämna en kommentar