Sitter i rullstol

sitter i rullstol

Hej, här är en tjej som sitter i rullstol efter en olycka för en tid sen. Jag vill börja att berätta det så det inte blir någon överraskning. Hur som helst, jag lever ett normalt liv med vänner, jobb, egen lägenhet och allt det där. Jag klarar mej helt själv, behöver ingen hjälp och så. Men jag saknar närheten man får när man är två. Det behöver nödvändigtvis inte vara kärlek det kan vara vänskap också. Men helst vill jag hitta kärleken, det är så trist att vara en singeltjej.

Sex är något jag älskar och vill ha, jag fungerar fullt ut där och lusten är det absolut inget fel på. Men jag kan inte vara rörlig till hundra procent, så du får hjälpa mej lite. Jag har inte lust att rulla ut på krogen och ragga, det känns lite konstigt. Jag vill som sagt ha ett förhållande eller en djupare vänskap, så sex kommer inte i första hand, inte alls. Även om jag älskar sex så vill jag inte hoppa i säng med vem som helst. Men om jag hittar kärleken eller en fin vän, då kanske det kan bli sex också. Men vi får se om personkemin mellan oss klickar. Det är som sagt inte så lätt att hitta någon på krogen, så därför tänkte jag att jag testar en sexannons så får jag se om någon trevlig kille svarar mej. Du måste vara ärlig och seriös och våga ses irl ganska snart!

8 tankar på “Sitter i rullstol”

 1. Vill bara meddela att jag såg att min mail på “Filip” ovanför mig inte funkade att komma in på just nu så vill du ha snabbkontakt så kan du kontqakta mig här också 🙂

  Svara
 2. Hej om du bor i närheten av Göteborg så kan jag va riktigt intresserad! Men skulle var tacksam för lite snack först och se hur de klickar! 19 år fyllda!
  Hoppas på svar 🙂

  Svara
 3. Hejsan, jag skulle gärna prata med dig. Vi kan börja skicka lite mail till varrandra och se hur det går. Hör gärna av dig!

  Svara
 4. Hejsan!!

  Jag har försökt att kontakta er men lyckas så bra då jag kommer in på hemsidan i stället för att få kontakt mer er vilket är otroligt synd.
  Snälla du kan väl skicka ett mail till mig så får vi se vad ni känner för att göra efter det.
  Min mail är
  Kram så länge!!

  Svara

Lämna en kommentar