Ska vi kolla på porrfilm tillsammans??

min helrakade fitta

Jag är så sugen på att träffa någon helt okänd kille, först för en fika på stan sen går vi hem till dej eller mej och kollar en skön porrfilm. Jag gillar porrisar som där är lite handling i, det är sååå upphetsande.

Just att sitta och bli kåt när någon helt okänd sitter sidan om är otroligt lockande. Jag har vissa krav, du är 25-35 år, du är fräsch, ren och luktar gott, du är singel och du håller detta 100% hemligt!

Jag vill inte ha nåt seriöst, jag vill bara ha spänning, mitt liv i övrigt är ganska tråkigt faktiskt. Detta kommer att pigga upp mej och det behöver jag. Nu när sommaren och värmen ääääntligen är här så kan jag även tänka mej att vi kanske kan ses utomhus, men inte första gången! Att vara naken ute i naturen är en härlig upplevelse, har du inte provat, så måste du bara göra det såååå härligt!!!!

2 svar på ”Ska vi kolla på porrfilm tillsammans??”

  1. Hej, jag är en kille på 25 år och från Malmö. Jag tycker det du föreslår är spännande och ställer gärna upp. Skriv till mig om du är intresserad på min mejl

    Svara
  2. Dennis här, 30 och bor i sthlm (stan). läste din annons här och den tilltalade mig mycket, därför jag skickar till dig nu. Vad gillar du mer? Själv gillar det mest normala och som är skönt. Är välutrustad också )om du gillar det). Vi kan ju ha lite mailkontakt och senm kan vi gå vidare därifrån =)

    Vi hörs snart!

    P.S. Skicka gärna tillbaka nåt, för jag vet inte om detta mail kommer fram till dig =)

    Svara

Lämna en kommentar