Ska vi köra rollspel? Du är pizzabud & jag vill ha en banan pizza!

rollspelHar du testat rollspel nångång? Om inte, då måste du göra det, det är skithäftigt. Nu tänkte jag göra något jag aldrig gjort förut och aldrig vågat, men nu är det dags. Jag vill knulla med en helt okänd kille. Så jag hade tänkt att du är ett pizzabud som kommer med en pizza hem till mej.

Först vill jag att vi byter en del bilder, snackar lite och typ verifierar för varandra så vi vet att vi är den vi utger oss för att vara. Detta ska ske i webcam, vi får checka kemin där så gott det går. Plus att kolla att vi gillar ungefär samma saker i sängen. Sen bestämmer vi en dag när vi ska ses, när du ska komma till mej och leverera pizza till mej. Sen förför jag dej och resten står skrivit i stjärnorna, sånt går ju inte att planera.

Jag tycker detta är skithäftigt och fett spännande. Jag har lixom inga problem att hitta killar, men detta är nåt helt annat, något annorlunda som jag vill testa. Jag ser bra ut och det ska du också göra, du är typ 25-30 år, helst singel, vem vet, vi kanske vill träffas fler gånger. När du kommer är du givetvis nyduschad och fräsch!!! Sugen på lite spänning? Det är jag och jag vill inte vänta för länge på pizzan, jag är hungrig ;-).

2 tankar på “Ska vi köra rollspel? Du är pizzabud & jag vill ha en banan pizza!”

  1. Hej där pizza tjejen. 😉😎Läste din beskrivning. Jag gillar verkligen det jag läste då jag som du vare sig har problem att hitta attraktiva partners. Nej, det är för den där totala upphettningen, spänningen, ovissheten. Den där pirriga känslan när jag snart ska bryta varje tabu. 😇😈.
    Det är den jag älskar och som driver min nyfikenhet o lust till nya upplevelser. Tror att du är som jag i det.
    Jag lägger stor vikt vid det yttre. Jag ser bra ut med ett sexappeal och en något av djurisk dragningskraft när jag blir kåt. Men är av den bestämda övertygelsen av att sexighet sitter i blicken och mellan öronen. Vill gärna upptäcka om du tänker som jag.
    Mvh
    Nyfikenpådig😎😉

Lämna en kommentar