Söker en kille med grov kuk

grov kukHar du en stor snorre, en grov kuk, kan du kika lite extra på min annons. Jag tänder bara på långa, grova, tjocka och väl tilltagna kukar. Jag blir INTE tillfredsställd av något annat. Har du inget att komma med passar du kanske en annan tjej bättre. Du får gärna vara kraftig som jag är och du ska vara uthållig och gilla en kraftig tjej, det du ser, tja, det är det du får.

Ärlighet är solklart så du visar helt enkelt upp vad du har innan vi ska ses, är den stor så tvekar jag inte. Din ålder har mindre betydelse än storleken! Killar från södra Sverige har förtur, jag är lat och giter inte ta mej längre sträckor. Du får i gengäld mycket att ta i och en outtröttlig och aktiv knull partner. Hörs vi?

10 tankar på “Söker en kille med grov kuk”

  1. Hej jag har vad du letar efter en stor kuk på 29cm och grov vill ha sex länge och ofta och är mycket erfaren älskare på grund av att många kvinnor vill ha stora kukar så här är jag och min kuk kommer att kännas det lovar jag ?

    Svara
  2. Jag ställer upp! Med rättvisa mått, observera detta, 25×20 cm. Jag är lite äldre än du (56 år) men kåt, hör av dig om intresserad.

    Svara

Lämna en kommentar