Tjock kvinna med en hårig mus söker….

min håriga fitta underifrånHej svejs! Jag är en snäll kvinna som är ganska tjock och ser väl ganska alldaglig ut. Jag har väl inte så lätt att hitta killar varken för kärlek eller för tillfälliga träffar när jag är på krogen. Det är inte många killar som kastar blickar efter mej. Dom spanar bara på dom smala snygga tjejerna.

Lite tråkigt men jag förstår ju varför, jag är ingen snygg pingla med en perfekt kropp. Därför tänkte jag testa om det finns någon här som vill träffas. Jag vet ju att många killar gillar kraftiga tjejer, men jag har inte träffat någon av dom, ännu.

Gillar du dessutom en hårig mus som faktiskt aldrig någonsin varit rakad är det ett stort plus. För det är sex jag söker för jag tror inte mycket på att hitta kärleken, så det har jag gett upp. Det händer när det händer, inte mer med det. Men tills det händer så vill jag ha kul, jag vill njuta av livet och njuta av skön sex.

Jag har väl inga stora krav på dej mer än att du ska vara snäll och att vi ska gilla varandra. Jag är lite blyg i början när jag träffar nya människor men det släpper ganska fort. Ett glas vin eller två funkar oxå bra som lugnande ha ha. Jag vill först chatta, helst i webcam och sen om vi vill ses i verkligheten så bestämmer vi det då. Hoppas det finns nån som hör av sej! Kram från tjockisen.

9 tankar på “Tjock kvinna med en hårig mus söker….”

 1. Vet inte om din annons är fortfarande aktuellt eller seriös men jag gör ett försök.
  Är 35 år från Stockholm, gillar stor kvinnor.
  Hör av dig så berättar jag mer.
  kram

 2. Hej,
  Viljen underbar bild!
  Älskar naturliga kroppar. De tänder mig så mycket mer än en sönderbantad siliconstoppad… Du har en sexig härlig kropp som ser ut som en vuxen mogen kvinnas. Har aldrig förstått varför det alltid ska vara rakat. Det är ju en vuxen kvinna jag vill ha, inte någon prepubertal.
  Förmodligen har du redan fått enorma mängder svar och söker inte längre, men jag måste testa. Vill gärna chatta med dug för att se vart det leder.

 3. 33-årig snygg, vältränad kille som älskar att slicka och söker just det du har att erbjuda. Är dessutom respektfull och vältalig. Kontakta mig på min mail, då skickar jag bilder till dig, kan vi hålla kontakten om du tycker jag är intressant:)

 4. tja du ska veta det är många fler en vad du tror som har ögonen på en kvinna i din kaliber på krogen, inte många där i mot som har kulorna att stå för att de är sugna på riktig kvinna . Din annons triggar mitt sinne tänder lusten till att komma dig närmre på pulsen flörtas lite . Måste erkänna att skulle gå igång på alla cylindrar med din halv nakna kropp som tigger mig att förföra

 5. Hej e en kanon go och snäll singel man på 36år som också önskar träffa någon snäll och trevlig kvinna:)..Hör gärna av dig så pratar vi..kram

 6. Jag e rico 29 åt snygg mulat kille och jag älskar mogna kurviga kvinnor med härligt håriga fittor mmm hör av dig till mig du kommer inte ångra dig min sköna.. 🙂

  Mvh rico

 7. Hej! Gillar vad jag ser hos dej!! Jag ska ge dej många sköna stunder om du vill ! Hör av dej på mailen så fortsätter vi därifrån .

  Kram

Lämna en kommentar