Vill du ha trevligt sällskap??

jag naken och knullsugenHejsan, jag är en snygg och trevlig tjej som söker en man som vill ha lite sällskap, kanske reser du i ditt jobb och vill ha nån som väntar på dej på hotellet, nån som håller dej sällskap när du kör runt i sverige eller utomlands. Jag är mellan två jobb just nu så jag har all tid i världen och dessutom hade det varit riktigt kul att komma iväg lite.

Det är så långtråkigt att vara hemma hela tiden. Jag har redan ett nytt jobb men börjar inte förrän till hösten så jag behöver inte söka jobb och sånt.

Du är kanske en gift handelsresande man, det är helt okej för mej, det blir lite mer spännande då och jag tror att både du och jag behöver lite spänning, det kittlar så mysigt. Jag är diskret och jag kan uppföra mej. Jag är faktiskt en ganska trevlig tjej, ser bra ut och är social. Du behöver inte vara rädd för att jag blir en belastning för dej. Jag tror att vi kan få det riktigt mysigt ihop. Ja om vi synkar tillsammans alltså!

Jag åker gärna med dej på semester, både sol och vintersemester gillar jag. Innan jag följer med dej så vill jag att vi har träffats några gånger, det är viktigt att vi trivs tillsammans om vi ska umgås intensivt några dagar eller längre tid. Om vi skulle åka på semester kan jag betala för mej själv så du inte tror att jag tigger en resa med dej! Hör av dej så pratar vi vidare, helst i tele men på mejlen går också bra men innan vi ska ses irl vill jag att vi pratar i tele. Kram

4 tankar på “Vill du ha trevligt sällskap??”

 1. Hej! Är en trevlig singelkille på 29 år. semester nu men inget spec planerat, kanske vi skulle åka på en tur ihop? Pratar också hellre på tel, ger så mycket mer om man vill lära känna. Hör av dig!

  Svara
 2. Hej!
  Såg din annons o blev nyfiken 🙂
  Du verkar seriös men det är en sak att skriva saker men nåt helt annat att våga göra det oxå.
  Jag är en kille som söker men blivit skeptisk….så om du törs/vill så kan du kontakta mig på
  Jag är 200 cm o tränar väldigt mycket….så jag är ganska stor…..överallt 😉
  Puss var du vill.
  //S

  Svara

Lämna en kommentar