Otroliga frivolösa sexkontakter i Sala

Otroliga frivolösa sexkontakter i Sala

Hej kära internetbesökare, jag är glad att du har hittat min kontaktannons, jag hoppas att jag kan övertyga dig om mig så att du efter det vågar kontakta mig. Jag är Mone, egentligen Monika men alla kallar mig Mone och jag är 39 år, jag bor i Sala i det vackra Västmanland. Jag är numera singel sedan en kort tid tillbaks, så det spelar ingen roll att jag är väldigt oseriös och bara på jakt efter en kåt man, eller hur?

Mina preferenser är analsex, sperma sprut på kropp och i mun och jag älskar också att få min mycket våt fitta slickad. Jag letar efter en sexpartner för kåta möten, en seriösare relation behöver det inte bli av det. Jag skulle vilja ha sagt att vi kan väl bara ha lite sex tillsammans och sen se vart det leder, så det är för mig inte ett problem om du redan är i ett förhållande.

Så här långt skulle jag tro att jag har svarat på de viktigaste punkterna, nu är det upp till dig att skriva ett svar till mig. Naturligtvis kan du också fråga mig allt du vill veta som jag inte har besvarat här. Klicka nedan, logga in och skriv sedan ett svar till mig!

4 svar på ”Otroliga frivolösa sexkontakter i Sala”

 1. Hejsan!

  Underbar snygg kropp mmmm. Gift man på 52 i Sala söker skön sex i stan 🙂 Frun är borta lördag till söndag så hör av dig om du är ledig och sugen. Skriv här – svarar inte på mail

  Svara
 2. Halloj
  där är min dröm kvinna, jag är egenföretagare och jobbar framför allt i Sthlm och i Gtb och är något år äldre än dig. men du är vad jag letat efter hela mitt liv! om ja får spruta på din kropp ( Helst brösten) Skämtar. jag tar gärna en fika och ett surr med dig om du vill?

  Thom

  Svara

Lämna en kommentar