Vill ha en okomplicerad sexträff

vill ha en okomplicerad sexträffJag är en sexig mogen kvinna som vill ha en okomplicerad sexträff helt enkelt, varken mer eller mindre. Jag är gift så allt måste ske mycket diskret. Jag är mitt i livet och min man och jag är bästa vänner men inget mera. Vårt sexliv är sen länge i stort sett helt dött, till min stora sorg, men det är väl så det är, åren tar ut sin rätt och det är en konst att hålla sexlivet på topp.

Jag kan komma ifrån ganska ofta för en sexträff. Jag har varken tid eller lust att sitta och chatta på internet i veckor utan jag ser helst att vi ses ganska snart. Vi byter lite bilder, snackar och ser om det skulle kunna funka mellan oss. Om vi trivs sexuellt tillsammans ser jag gärna att vi ses fler gånger. Du är en gentleman och har vett att uppföra dej och viktigast av allt är att vi båda är väldigt diskreta och försiktiga. Min man får absolut inte veta något. Din ålder spelar inte så stor roll, det är din personlighet som är viktig och ditt sätt att förföra mej. Ren och fräsch förutsätter jag att du är. Om du också är upptagen är det ett stort plus men inte något krav! Jag hoppas på svar snart så vi kan ses snart! Kyss

9 svar på ”Vill ha en okomplicerad sexträff”

 1. hej jag heter morgan och gillar sex men får ingen av min kvinna så jag söker det på det här sättet och du värkar trevlig .

  Svara
 2. Hej.
  Jag vill gärna komma i kontakt med dig. Skriv till min email och vi hörs och ses snart:)
  Kram från Kenneth

  Svara
 3. Hej är trevlig, rolig, snäll, snygg man från västkusten. det hade vart fint att lära känna dig, skicka ett mail så får vi se vad som kan hända.
  kram Henrik

  Svara

Lämna en kommentar