Vill ha pojkvän som har samma sexlust och värderingar som jag har

Vill ha pojkvän som har samma sexlust och värderingar som jag harNu är jag riktigt trött på singellivet, har väl inga probs att hitta killar. Det jag har svårt med är att hitta en kille som har samma sexlust som jag och som delar mina värderingar i övrigt. Ett förhållande där sexet inte funkar slutar aldrig bra, det har jag fått lära mej. Därför tänkte jag att du finns här, du som är som jag.

Jag är en snygg tjej som håller igång och tränar och tar hand om mej och min kropp och jag lever ett helt vanligt svenssonliv och trivs med det. När det gäller sex så gillar jag helt vanlig sex men kan även prova lite annorlunda saker i sängen så länge det tilltalar mej, men det ska inte vara allt för udda och konstigt.

Vi träffas på stan och tar en fika, ser om vi trivs och om det känns rätt och sen tar vi det vidare därifrån om vi båda vill. Det jag kräver av dej är att du är ärlig och säger det du tycker när vi träffas, du behöver inte vara rädd att jag tar illa upp ifall du inte vill träffa mej fler gånger. Jag har ett bra självförtroende så snälla, var ärlig, det tjänar vi båda på.

För mej är det viktigt att vi båda känner att vi vill ses igen, annars är det helt meningslöst. Jag är seriös och ärlig och jag hoppas det finns en likasinnad kille här som vill ge ett förhållande en chans. Vem vet, det kanske bli jäkligt bra, chansen finns även om den kanske är liten, men den finns iallafall och nu är det dags. Hör av dej, jag väntar på dej! Bild krävs innan vi ses irl plus att vi ska snacka i webcam också!

10 svar på ”Vill ha pojkvän som har samma sexlust och värderingar som jag har”

 1. Va uppfriskande med en tjej som kan vara så ärlig med vad hon söker efter. Väldigt personligt skrivet, de uppskattar jag! Vi kan börja lugnt och försiktigt å skriva till varandra å lära känna varandra å ta de där ifrån

  Svara
 2. Jag har inte fått sex på länge, älskar att få slicka fitta och själv bli avsugen vill också ha ett förhållande

  Svara
 3. Jag älskar redan din fräscha energi?.
  Dina livs värderingar och syn på ett bra förhållande gir mig kun two ett frågor. Vår bor du och när kan vi ses ?.
  Jag skicka gärna bilder, men tänk båra på at jag har mycket mera att bjuda på en vad jag ser ut??. Jag är själv 29 år så om min ålder inte har någon mening, så vill jag gärna träffas?.
  Kram.

  Svara
 4. Hej ja tror vi borde träfasad ja är en snäll å ärlig kille som ochså lever ett typ vanligt väns liv å va säger du här ja har du mitt nummer om du skulle ville

  Svara

Lämna en kommentar