Vill träffa nån för en snabb och skön sexträff

skön sexträffJag kan ses både på dagtid och kvällstid och det jag söker är en skön sexträff. Kan tänka mej att träffas fler gånger med rätt kille. Vem är jag då? Jo, jag är en tjej som är kåt jämt och jag har ingen pojkvän och nu har jag varit utan sex alldeles för länge. Jag har ingen lust att snacka en massa, för vi ska inte bli ett par eller bli vänner. Det jag söker är en ren sexträff helt enkelt, varken mer eller mindre.

Killen som kan fånga mitt intresse är mellan 20-30 år, minst 170 cm lång, medel eller välutrustad, manlig, luktar gott och har vett att hålla sej ren. Jag har försökt dejta online men de flesta fegar ur när det är dags att träffas i verkligheten, så fegisar, ni behöver inte svara. Det du ser är det du får och lite till, jag är rätt schysst faktiskt, på många sätt, det kommer du att märka. Just nu är jag mellan två jobb så jag kan ses lite när som helst. Hör av dej!

8 svar på ”Vill träffa nån för en snabb och skön sexträff”

 1. Hej. 31 årig kille som bor i Skåne. Gillar dina bröst och du har en fin kropp.

  Skulle gärna ses för en mysig stund i all enkelhet. Är vältränad. 1.80. Nrunt hår och en normalstor utrustning.

  Tveka inte att höra.av dig.

  Svara
 2. Hej! Alltid kul med nya vänner! Är 25år, social, charmig, bjuder på mig själv och älskar sex. Hör av dig så ser vi vart det leder! Säker på att vi kommer överens!

  Svara
 3. Hej här har du en 34årig kille som bor i nässjö som har välhängd o vet hur man ska använda den är 1,90 normalbyggd blåa ögon mörkbrunt hår låter det bra 🙂

  Svara

Lämna en kommentar