1-4 killar som vill ha kinky “familjemys” med mej

1-4 killar som vill ha kinky "familjemys" med mej

Jag söker efter 1-4 killar och jag ser helst att ni finns i Halmstad men inget absolut krav. Ni ska gilla ganska kinky och udda sex, som “förbjudna” rollspel som till exempel “familjelekar” och som vill och kan träffas ofta så man kan få den där riktiga “familjekänslan”. Jag har länge fantiserat om såna rollspel där jag blir utnyttjad och använd precis som ni vill men ändå inom vissa gränser som BDSM, det tycker jag inte alls om.

Men jag vill att lära mej ta emot fisting och töjning, framför allt av analen med olika saker. Wetlekar i alla hål. Låtsas “amming” går också bra om det så önskas. Ni måste känna varandra, är ni bisexuella och vill leka med varandra lite också så är det ett stort plus, men absolut inget krav.

1 tanke på “1-4 killar som vill ha kinky “familjemys” med mej”

  1. Hej! Jag är en 23-åring kille som gillar det jag läser och ser på bilden.
    SKulle tycka det var spännande att leka mamma-son-lekar med dig. Att amma dig och kela i sängen låter hur mysigt som helst.
    Jag har en stor fetisch för strumpbyxor, så vill mamma klä upp sig lite så är jag gärna där och utforskar hennes kropp med händerna vid mys i soffan/sängen.

    Är hetero och har inget intresse av andra män. Kan det finns någon ”syster” med i leken istället?

    Svara

Lämna en kommentar