Ensam i Stockholm nästa vecka!

ensam i StockholmNästa vecka, kommer jag att vara ensam i Stockholm och jobba. Jag kommer att bo på hotell och det kommer nog att bli hemskt tråkiga kvällar och nätter så därför söker jag en trevlig kille att umgås med, kanske hitta på kul saker eller varför inte ha lite skön sex, helt kravlöst. Jag kommer att bo på hotell som ligger ganska centralt. Har du lust att visa mej Stockholm? Jag har varit i Stockholm en del men har bara jobbat stenhårt så jag har inte haft tid att titta mej omkring. Stockholm är så fint, speciellt på sommaren.

Vem är du då? Tja, det är svårt att veta. Du är en kille som jag trivs med och du trivs med mej. Vi ska inte gifta oss så detaljerna spelar inte så stor roll det viktiga är att vi funkar ihop. Jag är lite till och från uppe i Stockholm och jobbar och det skulle vara perfekt att ha en älskare att träffa då. Jag har fullt upp med jobb på dagarna, vid 17-tiden brukar jag kunna vara klar så efter det kan vi ses. Hör av dej så berättar jag mer när vi snackar privatHör av dej!

4 tankar på “Ensam i Stockholm nästa vecka!”

 1. är du fortfarande ensam? sjukskriv dig en dag så tar vi en heldag där vi kyssar och eker med varandra. vad är skönare än att spontanknulla?

  Svara
 2. Hej!

  Är en kille som bor och studerar i Stockholm, det vore kul att ses!
  Har samma riktlinjer som dig, mys i sängen är aldrig fel…
  Maila vettja!

  Svara

Lämna en kommentar