Hemlig älskare sökes för sköna stunder

Nu är jag så förbannat trött på maken, så därför söker jag en hemlig älskare. Varje kväll sitter han i soffan och päser med sin kvälls öl och glor på sporten. Antingen somnar han där eller så lummar han in i sängen och somnar bums. Jag har försökt allt, precis allt, men inget funkar, han är totalt ointresserad av mej. Det har varit så här i ett antal år nu och nu får det banne mej räcka!!!!!!!!

Söker en hemlig älskare

hemlig älskareJag kommer att skilja mej så fort jag samlat mod och det passar i tiden och så. Men tills dess vill jag ha mej en hemlig älskare, en man som tar hand om mej som den kvinna jag är. Jag ska vänsterprassla helt enkelt.

Jag ser bra ut och har fyllt 49, ser yngre ut säger många, det kanske stämmer, men det står i betraktarens ögon. Jag är mån om min kropp och mitt utseende, tar en joggingtur 3-4 gånger i veckan. Det är så härligt att springa ute i naturen och njuta av alla intryck, ljud och dofter.

Jag vill inte sätta in en bild här, det vore förskräckligt om någon som känner mej såg att jag är på sådana här sidor. Så vi byter bilder när vi fått kontakt och sen tar vi det därifrån. Män som kan svara är ni som vet hur en kvinna ska behandlas och du ska ge mej det jag saknar så mycket.

Sex, smek, mys och trevliga, givande och roliga samtal och för mej är humor ett måste, jag älskar att skratta. Om även du är gift eller upptagen spelar inte så stor roll, jag är ganska säker på att fler har det som jag och saknar samma saker som jag. Värt att nämna att jag inte söker något fast förhållande, när jag är skild så vill jag leva ensam.

Jag väntar på svar från goa och mysiga män som vill bli min hemlige älskare, är det du? vad väntar du på?

6 tankar på “Hemlig älskare sökes för sköna stunder”

  1. Hej.
    Jag tittar aldrig på tv så du kan i princip få hur mycket du vill av mig och frugan jobbar mest hela tiden, så jag har mycket att ge dig.
    Kramiz Hässelby grabben

    Svara
  2. Hej kära vän! Jag vill ge dig närhet och mysiga stunder. Vi tar det i den takt som passar dig och jag lovar dig 100% uppmärksamhet med hela mig, både kropp och sinne. Det ska bli både spännande och roligt!

    Svara

Lämna en kommentar