Svensk kille sökes av svensk trevlig tjej

jag sexy i vittJag söker en äkta svensk snygg fräsch kille för en skön dejt med helt vanlig sex utan en massa konstiga böjelser som dom flesta verkar ha nuförtiden. Jag har skrivit sexannonser tidigare och det är många invandrarkillar som svarar mej. Men sorry invandrar grabbar, jag är inte intresserad, jag har absolut inget emot er men jag tänder inte på er tyvärr. Kanske bäst att tillägga att jag absolut INTE är rasist, bara så ingen missuppfattar mej!!!

Jag är singel och trivs bra med det men är inte negativ till ett förhållande om det känns bra tillsammans med någon kille, ja ömsesidigt måste det så klart vara. Jag är en snäll och omtänksam tjej med ett gott hjärta, ibland är jag nog allt för snäll har jag hört. Mitt liv är bra, jag har bra jobb, lägenhet och många vänner. Du ska också leva ett ordnat och bra liv, droger och andra problem bör du inte ha! Hör av dej så snackar vi mer!

14 svar på ”Svensk kille sökes av svensk trevlig tjej”

 1. Hej jag är en kille på 34 vårar söker efter lite mer spänning i mitt liv, därför är jag intresserad. Jag ser bra ut och älskar sex ?

  Svara
 2. Hej,
  Din beskrivning låter som något jag är ute efter. Du låter helt enkelt som en vettig tjej. Jag är också väldigt vettig och ser bra ut. Tror vi skulle kunna matcha bra i behov och personlighet.
  Hör av dig!

  Svara
 3. Hej tjejen. Tror vi hade lirat. Jag e från Sthlm o ser mycket bra ut;) jag e snäll,omtänksam och dominat. Jag älskar rollspel osv. Hur som helst så skulle jag vilja snacka med dig o se var det kan leda till. Så ge mig en chans! Kram

  Svara
 4. Hej sötis.svensk kille som söker någon o mysa med i sängen. vill du prata vidare? Bara säga till 🙂 puss på skinkan

  Svara

Lämna en kommentar