Gillar du en mullig kvinna??

mullig_kvinnaGillar du en mullig kvinna med formerna på rätta ställena och en mjuk och go kropp??? Jag är långt ifrån en perfekt fotomodell men jag är själv nöjd med mitt utseende och mina härliga kurvor. Varför ska man vara perfekt??? Jag tycker att man ska vara sej själv och ingen annan. Så länge man själv trivs och mår bra så är det perfekt!

Om jag nu trivs med att ha några kilo för mycket så ska jag såklart ha det. Sen måste jag säga att dom där fotomodellerna sällan är snygga och sexiga, tycker mest dom ser ut som benrangel. Jaja smaken är som baken, delad. Nu söker jag en kille som gillar kvinnor med mjuka former, finns du här??

Ditt inre triggar igång min kåthet

Killen jag söker ska också vara sej själv, du ska inte bry dej om vad andra tycker och säger. Trivs du som du är så ska du vara som du är, så enkelt lr hur?!. Jag ser mer till det inre än till det yttre, det är det inre som triggar igång min kåthet. Men såklart måste vi attraheras av varandra utseendemässigt också. Är det inre tilltalande blir det yttre automatiskt attraktivt. Hajar du vad jag menar?

Jag vill ses för en fika och kanske lite mys och mer om vi båda känner att vi vill det. Innan vi ses irl vill jag se hur du ser ut och du får se hur jag ser ut, antingen på foto eller i webcam. Jag tycker det är bättre att träffas för en fika, utan att ha bestämt och planerat något och sen gör vi det som faller oss in, helt spontant. Såklart hade det varit helt underbart om vår vuxendejt, för det är ju det som detta är, slutar med skön sex, men det vet man ju aldrig! Hör av dej så vi kan börja snacka och sen ser vi var det slutar. Puss & Kram

9 tankar på “Gillar du en mullig kvinna??”

 1. Hej!

  Tog ett tag innan jag hittade din annons igen efter att ha fumlat bort den. Är mig själv. Vet inte om jag är mogen för nästa steg i Livet då min situation är i ett tidigt skede, men har länge attraherats av äldre mer mogna kvinnor vilket jag fantiserar väldigt mycket om. Söker inte direkt någon ny relation, mer vänner och sexkontakter. Kanske inte är rätt för dig men skriv så kan man ju börja där. Jag gillar vad jag ser.

  Mvh En man i separation.

 2. Hej! 🙂 19 årig kille som bor i närheten av Göteborg! Bor du också i närheten så hör av dig så år vi se om vi klickar! 😉

 3. älskar sex och älskar att slicka.
  bor ensam på hotel i stockholm 28-31juli. kanske vill ses?
  tänder på mulliga kvinnor

 4. Hej ser härlig ut skulle gärna träffa dig för härlig sex.Är en kåt gubbe på 55 är som ser bra ut enlit andra. kram o puss.

Lämna en kommentar