Ung oerfaren tjej söker sexlärare

oerfaren tjejHello! Här har ni en ung kåt och oerfaren tjej på 18+ som söker en erfaren man som kan lära mej allt inom sexens underbara värld. Jag har haft sex en gång men det var inte alls så som jag förväntade mej och har läst om. Men det kanske är första gången det är så. Och sen var killen jag hade sex med lika gammal som mej och jag tror att han var oskuld precis som jag var.

Är kåt jämt

Är du äldre och erfaren man och har lust att lära upp mej? Jag är lättlärd när det är nåt jag gillar och jag tror att jag gillar sex. Jag är jämt kåt och brukar onanera ofta och kan inte sluta. Du måste ha tålamod och ta det försiktigt tills jag känner mej trygg och säker men jag tror inte det ska vara några problem. Jag är kåt så jag har det som krävs.

Du måste vara fräsch och lukta gott och se bra ut, iallafall i mina ögon. Går igång på charm så du behöver inte vara nån snygging i den bemärkelsen. Det gör inget om du har någon redan, kanske du är gift och har ett dåligt sexliv, det blir lite mer spännande då. Vi kan ses hemma hos mej om du vill det annars kan jag komma hem till dej men jag åker inte hur långt som helst.

Bara för att vi ses IRL betyder det inte att vi ska knulla, bara så du vet det. Jag måste känna mej trygg med dej och vi måste attraheras av varandra men för att veta det måste vi ses IRL. Det är bra om din kuk inte är allt för stor, jag tror att jag har en ganska trång fitta, dildon får precis plats. Hör av dej så vi kan se snart, jag vill så gärna börja sexskolan så snart som möjligt, för du vill väl lära upp en oerfaren tjej?!

7 tankar på “Ung oerfaren tjej söker sexlärare”

 1. Hej
  Jag är en 30 årig kille med mycket stor erfarenhet av att älska (ha sex) i alla former. Jag är lugn, tålmodig, snäll och framförallt duktig på att lära ut. Jag värdesätter båda parters rätt att ta plats under själva akten. Jag tror att du skulle uppskatta min hjälp mycket. Jag kan därför tanka mig att hjälpa dig.

  Kontakta mig vet jag, så kan vi diskutera vidare detaljer.

 2. Hej!

  Vi är två härliga och erfarna killar i 30 års åldern i Göteborg som gärna tar hand om dig och ser till att du får njuta som du aldrig gjort innan. Självklart är vi försiktiga och du ska känna dig säker.

  Hör av dig om du är intresserad!

 3. Hej!
  Jag är 49år och vågar nog påstå att jag är erfaren.
  Förmodligen ser jag bra ut för har inga problem med att få kontakt med tjejer.
  Har länge velat prova att ha sex med en ung oerfaren trång tjej 🙂
  Jag är 2m och väger 125kg men är väldigt vältränad och alert.
  Skulle vara underbart att få känna hur det är att tränga in i dig och jag är säker på att du kommer att bli en glad och väldigt tillfredställd tjej!

  Puss på lilla stjärten 🙂

 4. Hej,

  Du verkar helt klart intressant och vet vad du letar efter.
  Kan helt klart lära upp dig och få dig att erfara underbart sex som kommer slå din första upplevelse med hästlängder!
  Hör av dig 😉

Lämna en kommentar