Har ni några nya uppdrag eller önskemål jag ska göra?

Har ni några nya uppdrag eller önskemål jag ska göra?

Jag har redan min herre och nu är det dags för nya upplevelser och jag tänkte ta hjälp av er med! Så har du några önskemål, nya utmaningar eller små uppdrag som du vill att jag ska utföra så svara gärna och berätta om dem!

Jag är inte ute efter din sexfantasi! Utan mer om ni har konkreta önskemål på att vi ska ha sex på specifika ställen, en speciell bild, eller något nytt att pröva på med min herre. Efter utfört äventyr/uppdrag så kommer det upp bilder i min profil eller dagboksinlägg för er att ta del av!

Men som en extra motivation till er gentlemäns där ute så kommer den med bäst förslag att få en träff för att få vara med och se sitt äventyr bli förverkligat! Jag har testa väldigt mycket så var inte blyga att föreslå något, är mer åt det kinky än vanilj, men förslag om kiss, bajs och såna saker undanbes bestämt. Puss

2 tankar på “Har ni några nya uppdrag eller önskemål jag ska göra?”

  1. Tjo heter Alex är 170cm lång, tyckte du var rätt snygg å vill gärna lära känna dig, de jag kan göra är att boka ett hotell för mig å dig va låter som det het nytt äventyr med dig? Vill gärna köra Doggy stayle med dig i hotellet låter pengar flygga upp i tacket.
    Skicka tillbaks Gäna å säg va du tycker om de?

    Svara
  2. Hallå där heting!
    Jag är är en man på 42 år som letar efter likasinnade som dig. Jag älskar att experimentera, jag älskar att förföra mer än något annat. Min passion för sex är genuin, gillar konst och rollspel, men desto mindre girighet och makt, har båda fötterna på jorden men något utöver det vanliga. Vågar ta för mig, älskar och visa mitt nakna jag och sinne. Ren på in och utsidan, dvs hygeinsk och beredd på att ta dig till nya höjder. Vi hörs väl? Kramar Andreas

    Svara

Lämna en kommentar