Helt vanlig kvinna söker kille!

vanlig kvinna

Hejsan här har ni en helt vanlig kvinna som passerat trettio men inte fyrtio. Jag har ett helt vanligt utseende och en helt vanlig kropp, (nåja kanske några kilo för mycket) och ett helt vanligt liv och ett helt vanligt sexbehov.

Jag trivs bra med mitt helt vanliga liv och vill träffa en dito kille för en dejt, ja ingen kärleksdejt utan mer en sexdejt. Mycket sex och kanske lite vänskap och snack också om vi båda vill det.

Man ser andra sexannonser hur tjejer och kvinnor skriver och hur dom ser ut. Snygga och riktigt sexiga tjejer som är nästintill perfekta. Men så är inte jag, utan jag är helt vanlig kvinna, inga konstigheter och så. Killen jag söker ska vara som mej, jag vill tex. inte träffa en kille som är helt perfekt eller tror att han är helt perfekt, det ger mej inget, ett utseende är bara en yta, inget annat.

Jag vet ju med mej själv, jag har ingen snygg yta men jag har ett riktigt snyggt inre. Faktiskt brukar killarna gilla mej ganska skarpt faktiskt, även sexet brukar bli superbra. Du är max 55 år och är fräsch och luktar gott, annars har jag väl inga direkta krav så här långt. Hör av dej så snackar vi vidare på chatten. Puzz

3 svar på ”Helt vanlig kvinna söker kille!”

  1. Hej skulle vara skönt att få träffa dej kan som du åka en bit .söker bara sex.är gift hoppas inget problem för dej.jag en vanlig kille lång men några kilo extra finns i katrineholm. Kul om vi kan träffas.få dra en liten lungn.det ändå kravet på dej att du ska älska suga kuk helst ta satsen i munnen men inget krav. Som du förstår kan inte vara hos mej.hoppas du hör av dej.är duktig på slicka fitta.inget skryt jag kan min sak

    Svara

Lämna en kommentar