Helt vanlig tjej söker helt vanlig kille

jag naken bakifrånHallå!!! Jag är en helt vanlig tjej som söker en helt vanlig kille att träffa för vänskap, sex och hitta på kul grejor. Jag är singel och det ska du också vara, har du någon, tja, då vill jag inte träffas. Tycker inte det är schysst när man ljuger och bedrar någon annan, så upptagna killar stick!!!

Jag är som sagt singel och fri att göra precis som jag vill, när jag vill, med vem jag vill och jag behöver inte ta hänsyn till någon. Det är härligt men samtidigt så saknar jag närheten, vänskapen och sexet.

Kan man träffas och ha allt det där utan att man är ett par????? Jag tror faktiskt det men det är viktigt att vi båda känner och tycker samma. Jag hade tyckt det var mysigt att umgås en helg med god mat, kanske hitta på nåt kul på dagen, dela en flaska vin eller två och sen ha en aktiv natt. Typ nåt sånt, vad tycker du? Speciellt nu när vintern snart är här och solen har tagit semester, allt blir så grått och trist och sköna dejter kan pigga upp hehe.

5 svar på ”Helt vanlig tjej söker helt vanlig kille”

  1. Tjenare, jag är den vanligaste killen som du kan hitta. Jag bor i malmö och är 18 år, singel. Vi kan hänga ibland om du vill tex äta något eller dricka något!

    Svara
  2. Tja, kille på 18 år här:)! Är en helt vanlig kille som också letar efter en helt vanlig tjej faktiskt, hör
    av dig till min mail så kan vi kanske snacka mer!

    Svara

Lämna en kommentar