18 plus och fortfarande oskuld, vill du ta den?

fortfarande oskuldAjaj, fortfarande oskuld. Här har ni en tjej som trots att jag är är 18+ inte haft sex än och det är inte vanligt det vet jag. Men har haft komplex för mitt utseende för jag är ganska mullig. Har fortfarande komplex, kanske för att idag ska man se ut som en fotomodell och alla populära tjejer är smala.

Ingen kille ser åt mej så det är lite trist, men nu har jag tagit modet till mej och försöker hitta någon. Jag tror att jag har fina tuttar och dom är ganska stora, fin rumpa oxå och sött ansikte, men jag är som sagt ganska stor.

Jag är osäker annars oxå och håller mej mest för mej själv, kan väl inte påstå att självförtroendet är på topp precis. Jag bor fortfarande hemma så ska vi träffas så får det bli hos dej. Grejen är att nu vill jag bli av med min oskuld och vara som alla andra. Och grejen är oxå att jag blir så kåt ibland men har aldrig fått prova, bara fantisera om det när jag onanerar.

Jag smeker mej själv och får orgasm men har aldrig haft något inuti mej om inte gurkan jag testade en gång räknas, för det var inte så bra, den var kall och läskig. Kanske ska det va en kille som är lite äldre, kanske kring 30 så du har lite erfarenhet. Du som ska ta min oskuld måste ta det lugnt med mej och kunna göra mej kåt och väcka min lust och vara mycket försiktig, säger jag nej så måste du sluta. Det för att det ska gå så bra som möjligt. Tror inte jag kan ha några andra krav på dej, är nog glad om någon ens svarar mej.

5 tankar på “18 plus och fortfarande oskuld, vill du ta den?”

 1. Hej
  Är en man på 30 år med erfarenhet av olika sorters sexträffar, väldigt diskret och kommer på utsatt tid och plats.
  Önskar att kunna få hjälpa dig med det du söker.
  Hoppas vi hörs.
  Mvh

 2. Hej
  Är en man på 30 år med erfarenhet, är väldigt diskret av mig och kommer på utsatt tid och plats.
  Önskar att få hjälpa dig med det du vill ha.
  Hoppas vi hörs.

 3. Hej.
  Jag kan hjälpa dig att bli av med oskulden, jag är 21 år erfaren kommer gå efter dina vilkor och lyssna på. Jag har plats att vara på. Du kan maila om du är intresserad:)

 4. Hej,
  Jag kan hjälpa dig att bli av med oskulden, jag är 21 år och jag har plats att vara på. Du kan maila mig om du är intreserrad.

Lämna en kommentar