Söker lekkamrat i sängen *ler*

jag sexig bakifrånVill du leka med mej???? Jag söker en busig lekkamrat, en man, en kåt man. Jag vill utforska den sexuella världen med dej. Vi kan hitta på allt möjligt, jag är vidöppen för förslag. Jag som söker är en kåt tjej som ser hyggligt bra ut och lever ett ordnat liv, jag är singel och ska förbli det. Just nu söker jag bara en lekkamrat och njuta tillsammans med.

Tillfälliga eller regelbundna träffar, vi får se vad vi vill. Vänskap och sex eller bara sex, inget mer, vad det blir får vi se, det är helt omöjligt att veta innan vi setts irl. Det är mycket som ska stämma för att vi ska kunna njuta maximalt tillsammans. Jag söker inget hafsigt eller en snabb påsättning utan jag vill njuta läääänge och mycket men helt utan krav. Jag hoppas såklart på regelbundna sexträffar eftersom det ger bästa sexet.

Nu när sommaren är här så kan vi hitta på mycket bus och kan vara utomhus, det är så härligt!! Du är äldre än 20 och yngre än 50 och du attraherar mej och en sak jag uppskattar är att du är ärlig mot mej. Du har ingen anledning att ljuga, vi är inte och kommer aldrig att bli ett par utan vi ska bara njuta till max av skön sex och varandra. Du är seriös och ska våga ses IRL och resten ger sej. Tycker du detta låter nåt för dej? Skriv en rad så vi kan snacka lite innan vi ses. Kram

3 tankar på “Söker lekkamrat i sängen *ler*”

  1. Tja, kille på 18 år här:)! Är en helt vanlig kille som också letar efter en helt vanlig tjej faktiskt, hör
    av dig till min mail så kan vi kanske snacka mer!

    Svara

Lämna en kommentar