Jag letar inte efter någon kärlek utan bara sex!

Jag letar inte efter någon kärlek utan bara sex!

Tidigare var jag bara registrerad på vanliga datingsidor, men på något sätt är du helt på fel plats som kvinna där om du bara letar efter sex. För människor som verkligen letar efter ett seriöst förhållande, ja, kanske till och med den stora kärleken, är de välkända datingsidorna som man känner till från Tv-reklamen verkligen inte dåliga. Jag hade registrerat mig på många av dem först, det var också riktigt många intressanta människor inloggade, men om du är en kvinna som bara letar efter ett snabbt bra knull biter du lite i granit där. Många tror att du bara är falsk och skickar skräppost, blockerar dig så fort de tycker du blir lite stötande och så vidare.

Så jag loggade ut från de sajterna och bytte till att registrera mig på sexsajter istället. För där kan man öppet leva ut sin sexualitet och även om man har en del lite speciella fetischer så upplevs man inte som dum. Jag skulle definitivt vara glad om jag nu får fler svar från män som vill ha tillfällig sex eller kanske en trevlig affär.

1 tanke på “Jag letar inte efter någon kärlek utan bara sex!”

  1. Hej.ja vi har sökt lite samma.jag själv gift men blir bara skit hemma.skulle vara kul att träffas o se vad som händer.jag finns då i Söderman land.men om man vill ha nått då får man offra sig. O jag söker bara sköna tillfällen.inget seriöst.hoppas du svarar i alla fall din sköna vän

Lämna en kommentar