Mogen kvinna (71) från Avesta letar efter en ung man

Mogen kvinna (71) från Avesta letar efter en ung man

Hej kära besökare, jag heter Doris och jag är 71 år. Jag bor i Avesta (Dalarna), tyvärr nu helt ensam i mitt stora hus. Tyvärr lämnade min man mig för 4 år sedan, sedan dess har jag ingen med vilken jag kan titta på film med framför en tv-apparat, lösa korsord eller göra narr av kändisarna i tidningarna. Självklart saknar jag också den fysiska närheten till en man även om jag inte längre är lika aktiv i min ålder som när jag var lite yngre.

Jag skulle vilja känna ömhet igen och ha ett sexliv igen efter alla dessa år. Därför tänkte jag på att leta efter män som också gärna får vara lite yngre än mig på internet. Eftersom jag bara har en liten pension och som ni vet är allt allting dyrare nuförtiden så hoppas jag att du kan ta dig hit för jag har inte råd att resa så mycket längre. Jag kan nås nedan under min flörtprofil som är ”Doris71”.

1 tanke på “Mogen kvinna (71) från Avesta letar efter en ung man”

  1. Hej calle här! Du värkar vara en trevlig kvinna. Jag gillar äldre kvinnor. Jag är 53 år och har en väldigt stor sex lust! Vore trevligt att träffas, jag letar efter en älskarinna att träffa ibland . Är fräsch renslig vettig hör av dej omintresse finns

Lämna en kommentar