Ska börja träna behöver hjälp

Ska börja träna behöver hjälp

Jag måste börja träna och jag har bara sprungit och aldrig tränat på gym. Därför undrar jag om det finns någon här som kan det här med träning och kan hjälpa mej med hur jag ska göra. Jag har tänkt att köpa mej ett hemgym och träna hemma. Finns beskrivningar och allt sånt på nätet men jag vill ha en person som kan lära mej hemma. Ja det är lite mer än så jag söker som du nog förstår, men vi börjar där och ser vart vi landar!

Jag är väl inte direkt tjock nu men har lite fläsk som behöver bli fast och fint. Kan du hjälpa mej med det? Är skitsvårt att veta vilka rörelser och hur många man ska göra för att tex. fläsket på magen ska försvinna, men det kan du och du vill hjälpa mej med det, eller hur!? Tjej eller kille spelar ingen roll bara du kan det här med träning och hur allt funkar. Du kanske kan ge mej tips på bra hemmagym som finns att köpa, för jag kan inget om det.

5 tankar på “Ska börja träna behöver hjälp”

 1. Hej. Jag är en 27 årig kille som ser jätte bra ut, atletisk kropp, ren fräsch och diskret.
  Jag hjäper dej gärna. Har tränat i 9 år. Hör av dej. Puss

 2. Hej!
  Vi kan gärna träna på spa och dans osv. lovar och få dig och att få den bästa kroppen du önskat för 😉

  skriv gärna till mig är 23 årig läkarstudent ren, ser bra ut och har inga problem med tjejer ligger med ca 8-9 olika tjejer i veckan men jag har en fantasi alltid velat vara med en äldre mogen milf kvinna som gärna gillar en tjock och ådrig rosa/röd omskuren kuk. Ser bra ut och medel kropp tränar så mycket kan på gym när jag har tid dvs och spelar mycket fotboll.
  Bor utomlands och är i sverige/norge då och då. Har lägenhet vid svarta havet.
  hör gärna av dig för sköna träffar och resor mmm
  puss:*

 3. Hej jag är en kille på 32 år som tränar nästan varje dag jag cyklar flera mil om dagen jag springer jag gör armhävningar varje dag jag kan se till så att du lyckas att komma i form och sedan kan vi utforska varandras kroppar jag kan slicka din fitta till du exploderar i orgasm , suga på dina bröst , smeka dig på fittan och knulla dig i fittan med min kuk låter inte detta här underbart i så fall så kan du börja och skriva till mig jag hoppas att du vill börja och skriva till mig jag väntar på ditt eventuella meddelande ha en underbar dag

Lämna en kommentar