Mullig tjej söker kille för sköna stunder

jag mullig och go

Är en mullig tjej som på detta sättet söker en kille för sköna stunder lite då och då. Jag är nöjd med min mulliga kropp, själv tycker jag att mina xtra kg sitter där dom ska. Och jag har inga tankar på att motionera bort mina xtra kg för jag trivs bra som det är.

Jag söker en kille som föredrar mulliga tjejer framför taniga tjejer med silikonbröst och annat fejk. Jag är naturlig och är mej själv på alla plan. Det ska du också vara

Det gör inget om du också har några xtra kg för mycket, det är mjukt och mysigt. Extremt vältränade killar kan vandra vidare, ni attraherar mej inte ett dugg. I övrigt, respekt, uppför dej och var seriös. Vågar du inte träffas irl ganska direkt så kan du också vandra vidare. Jag vill träffa jordnära och seriösa killar, någon finns väl kvar???

15 tankar på “Mullig tjej söker kille för sköna stunder”

 1. Hej, Namnet är Adrian. Jag bor i Norra Halland. 22 år gammal, 202 cm lång, en Berserker, inte rent muskler också fett. Starka händer har jag för att jag är en Betongarbetare.
  Jag har nog en fat-fetish eller nåt sådant. Din kropp tilltalar mig faktiskt och jag tror att du är en genuin person. Men jag vet inte var du bor, om det nu är så att du befinner dig 50km eller mer ifrån Göteborg, då är det ingen Ide du eller jag kontaktar varandra. Jag har bil, men om du befinner dig i Stockholm eller på den sidan av Svea rike kommer jag bara hysta iväg Iden att komma till daj. God fortsättning.

 2. Hej. Är en kille på 48 år mitt i Sverige. Jag gillar det du skrivit och på din bild ser jag en vacker kvinna som tilltalar mig. Skulle bli glad om du hör av dig, finns kemin kan allt hända. Många kramar.

 3. Hej. Är en kille på dryga 45 år. Av det jag kan se av dig så är du enligt mina ögon en vacker kvinna och jag skulle bli glad om du hörde av dig. Finns kemin så kan allt hända. Kram.

 4. Hej!Gillar vad jag läste…Och din bild…Är en Otämjd Stenbock med mycket hålligång…?Gillar utmaningar=tror du e DET☺Nyfiken på livet å vad som erbjuds…bbw kvinnor i synnerhet! Är bosatt i Stockholm och hoppas du e det me.Väntar med spänning på ditt svar-kram Klubban

 5. Hej sexy du verkar vara en go tjej som jag gärna skulle vilja träffa älskar nämligen mulliga tjejer mer kvinna att klämma på 😉 skulle väldigt gärna vilja träffa dig för att kunna känna din nakna kropp mot min och verkligen mysa och ha det skönt på vilket vis du än vill 😉 ps. Har också några extra kilon så tror att vi skulle passa bra med varandra 😉 puss

 6. Hej runda fina kvinna.
  Jag tycker du verkar vara en bra och attraktiv person som jag gärna vill lära känna. Gillar tjejer/kvinnor med några kilon extra, mycket brud att krama så att säga. Vart bor du? Jag huserar i 08-området och är en kramig gosse, har alltid föredragit damer med ett par kilon extra. Vill gärna ses och ha kul med dig.

 7. Hej du vackra Mullig tjej söker kille för sköna stunder. Här har du en kille som är jordnära som föredrar mulliga tjejer och som är naturlig av sig . Är en seriös romantisk kille på 42 år som tycker mycket om sex .
  Bor i Skåne i Kristianstad trakten avstånd inga problem ser i framåt att få äran att få träffa dig. Blev du nyfiken på att veta mer om mig så hör av dig du kommer inte ångrar dig . Mvh tony

 8. Hej

  Är en 52 -årig man som tycker du är mycket fin och läcker och som är mycket nyfiken på att träffa dig då och då för sköna mysiga heta stunder tillsammans. Jag finns i Stockholm och om du är nyfiken och finns i närheten av Stockholm så hör gärna av dig på min mail *******

  Puss och kram

  Stefan

Lämna en kommentar