Onsdagkväll och jag är sugen på bus

sugen på busOnsdagkväll och jag är rejält sugen på bus, kan man lugnt säga. Jag har semester och vädret är ju inte det bästa och jag har inte hittat på något speciellt utan mest slappat. Har några veckor var på semestern och nu måste det hända något roligt. Jag vill träffa en kille som vill hitta på busiga grejor, inte bara sex alltså, utan annat också, som typ polare.

Jag är rätt galen men jag har jäkligt kul när jag är lite smått galen, jag är inte galen så du behöver skämmas för mej, bara lite kanske haha. Jag är ledig som sagt och kan ses lite när som eftersom jag inte har något annat planerat.

Jag är singel och hade inte tänkt att skaffa pojkvän den närmsta tiden, men allt kan hända och jag säger inte nej om jag skulle bli kär, vem skulle göra det???? Inte jag iallafall!!! Men nu är det inte pojkvän jag söker utan en kille som är som jag, lite småtokig och gillar att hitta på busiga saker.

Du är i min ålder, typ 25-30 år, singel, vårdad och fräsch. När det kommer till sex så är jag nog rätt vanlig och kanske lite tråkig? Hmmmm vill inte vara tråkig för det är ju inte sån jag är som person och jag är öppen för nästan alla förslag. Jaja, inte vad som helst, inget äckligt, inget som gör ont eller är äckligt perverst, hajar du!!

Första träffen på ett fik?!

Tänkte mej en första träff där du kanske bjuder på en fika eller kanske på restaurang, inte hemma hos dej och inte hemma hos mej. Känns lite wecko att bjuda hem någon helt främmande person, tror inte jag vågar det faktiskt, händer ju så mycket skit numera. Sen när vi lärt känna varandra då ses vi hemma hos dej eller mej, men inte förrän då.

Jag släpper inte till första eller andra dejten så räkna inte med det, jag är lixom ingen slampa, jag är ju bara lite smått galen haha. Finns det någon kille som passar in på det jag söker så hoppas jag att du hör av dej! Puss och kram.

1 tanke på “Onsdagkväll och jag är sugen på bus”

  1. Hej
    Tycker du har en sund inställning till kk. visst vill man lära känna varandra lite inan första knullet.
    Jag bjuder dej gärna på middag för att se om vi vill träffas flera gånger.
    Vart finns du i landet bor själv i Örebro

Lämna en kommentar