Vild och ganska erfaren tjej

mina stora pattarHär har ni en vild och ganska erfaren tjej precis över tretti och jag är på jakt efter en skön älskare. Du är vild som mej och du vet hur du använder din kuk och din tunga och du har vett att ta för dej och är inte blyg.

Våra träffar ska vara vilda och sköna och vi prövar nya saker och låter vår fantasi flöda. Du gillar en mullig tjej med stora bröst och en härlig kropp i övrigt, jag har ärliga blå ögon och ser rätt okej ut. Både du och jag är på det klara med att det är sexträffar vi har och inget annat, vi är båda diskreta och behåller detta för oss själva.

Till en början måste vi använda kådis, blir det regelbundna träffar och vi inte träffar andra då kan jag tänka mej att skippa kådisen. Släpper inte till på första träffen, då ska vi träffas på nån offentlig plats och känna av kemin och sånt.

2 tankar på “Vild och ganska erfaren tjej”

  1. Hej! Vilt och skönt! Jag gillar mulligt, störa bröst och kroppar som skriker efter mer sex, vått skönt galet mumsigt! Vi gör det bara för sexet och jag behöver en kk för att stilla mitt omättliga sexbehov och att få ge upplevelser och njutning till någon som har tycker om att kroppar möts och där våra själar också får sitt. Jag är snygg, vältränad, svensk bra kille som är kul att vara med! Hör av dig för ohämmad njutning! Puss från Fredrik 🙂

  2. Hej!Läste ditt rop på HJÄLP….Finns här för dig?Intressant beskrivning …för den passar in på mig…Otämjd Stenbock?
    Visst…!En fika passar fint så får vi se hur läget visar sig….på rygg?Om vi klickar vill säga.Ser fram emot ditt svar…Kram Klubban

Lämna en kommentar